Tjenester

Pristilbud, kurs, produkter og fagplattform.

Pristilbud


Vil du ha håndverkere til å legge mikrosement, kan Mikrostudio  hente inn pristilbud. Vi henter inn pristilbud kun fra håndverkere som har vært igjennom et sertifiseringskurs. På den måten vet vi at håndverkerne har og opprettholder et nivå av kompetanse og du kan være trygg på at håndverkeren har jobbet med produktet før. 
Fagplattform


Vi har samlet all kunnskap og erfaring for profesjonelle på et sted. Mikrostudio fagplattform. Her skal du vite at du finner all tilgengelig dokumentasjon og hjelp som du måtte trenge enten du er håndverker, forhandler, arkitekt, designer, entreprenør eller har behov for våre tjenester i Mikrostudio.


Er du en del av vår fagplattform som profesjonell håndverker, skal du vite at du får alle de beste forutsetinger for at du skal gjøre den beste jobben for kunden. Vi tilbyr sertifiseringskurs for profesjonelle med sertifikat og logo for klær og kjøretøy. Du vil også få markedsføring og innehenting av tilbud til din bedrift, støtte og oppfølging, nettverksdeling og rabatterte håndverker priser som en del av fagplattformen. 

Produkter


Mikrostudio er leverandør av Trollstigen og har en komplett produktlinje for mikrosement. Trollstigen står for kvalitet i alle ledd, og vi har tilegnet oss unik kompetanse på produkter i forskjellige markeder. Du kan føle deg trygg på at vår produktlinje tilfredstiller profesjonelle krav når det gjelder kvalitet, innovativitet, bærekraft og pålitelighet.Kurs


Mikrostudio holder kurs i mikrosement. Vi lærer deg hvordan du legger mikrosement, bruke produktene og unngå å gjøre kjente feil. 


Mikrostudio har tre forskjeligge kurs: Innføringskurs, nettbasert innføringskurs og et sertifiseringskurs for profesjonelle. 


På innføringskurset vil du få verktøy fra merkeprodusenten CO.ME til odel og eie.


Vi gleder oss til å se deg på kurs!