Vi er mikrostudio.

Vi er her for deg.Mikrostudio ble etablert 2020 og er lokalisert i Skien. Vi jobber med en rekke ulike kunder; private, arkitekter, entreprenører, forhandlere og håndverkere. Vi hjelper deg for at du skal få den beste kjøpsopplevelsen og tilbyr oppfølging i etterkant. 


Kontakt oss

461 20 463

kontakt@mikrostudio.no

mikrostudio, Bedriftsvegen 64, 3735 SkienVåre verdier

Kvalitet


Mikrostudio er opptatt av kvalitet til en fornuftig pris. Vi levererer det beste markedet har å tilby.


Vi leverer kvalitet i alle ledd, fra kjøpsopplevelse, produkt og oppfølging. 


Mikrostudio ha stor interesse for interiørdesign og ekslusivt håndverk. Vi vet at kvaliteten ligger i detaljene. Derfor er vi opptatt av kvalitet i alle ledd. 
Bærekraft


Mikrostudio tar ansvar for miljøet. 


Vi kan alltid bli bedre, og bærekraft er en av våre verdier for en bedre fremtid og miljø rundt våre produkter. Vi jobber aktivt med våre leverandører for å kunne tilby deg miljøvennlige og estetiske produkter. Vi jobber aktivt opp i mot emballasje, produktinnhold og transport til oss og våre forhandlere. 

Følg oss gjerne på sosiale medier. 

Pålitelig


Du kan stole på oss. Vi gir deg riktig vare til avtalt tid og  den oppfølgingen du har behov for. 


Våre ansatte har erfaring fra renoveringsprosjekter og prosjektarbeid på nybygg med høyt detaljnivå. Du kan føle deg trygg på at vi ser detaljene i hvert prosjekt og hvor viktige de er for å nå et godt sluttresultat. Vi jobber konstant med å tilegne oss ny kunnskap og erfaring, slik at vi hele tiden er oppdatert på markedets produkter og bruken av dem. 

Innovativ 


Mikrostudio skal være innovative, og med det mener vi at vi skal hele tiden skal jobbe for at vi skal utvikle og finner produkter og løsninger som er fremtidsrettet innen kvalitet, bærekraftighet og muligheter.